Wijziging in openingstijden i.v.m. oud en nieuw. Oudjaarsdag van 9-12u open. Nieuwjaarsdag gesloten.

Heerlijk vers vlees van varkens en runderen die zijn opgegroeid op onze boerderij.
Wij dragen met passie zorg voor gezondheid en welzijn van onze dieren.

Wij brengen onze varkens en runderen zelf naar onze slager waar ze op een zorgvuldige en ambachtelijke wijze worden geslacht. Doordat de lijntjes kort zijn bent u zeker van een heel vers stukje vlees.

De voordelen:

  • U kent de herkomst
  • Vrij van preventieve antibiotica
  • Kortere keten bestaat niet
  • Vers garantie
  • Puur vlees
  • Nederlands product, weet wat je eet
  • Eerlijke prijs voor boer en consument
  • U stelt zelf uw portiegrootte samen

Hoe werkt het bestellen van varkensvlees:

  • Elke maand laten we slachten
  • Bestellen vóór de aangegeven datum online of via Whatsapp
  • Bestelling ophalen op de ophaaldag, bij voorkeur tussen 14:00 – 17:00 uur.
  • Betaling via PIN of contant

Bestellen:

De eerstvolgende afhaaldag voor VARKENSVLEES is: 8 januari 2025

Bestellen t/m: 3 januari 2025

daaropvolgende ophaaldatum is: 25 januari

De eerstvolgende afhaaldag voor vers RUNDVLEES is: 16 januari 2025

U kunt uw bestelling doorgeven tot en met: 10 januari 25

Daaropvolgende ophaaldatum is: februari 25

Direct genieten? wij hebben vers gevroren vlees op voorraad.

Geopend op:

woensdagmiddag van 14.00u – 17.00u 

zaterdagochtend van 9.00u – 12.00u

of op afspraak