Algemene voorwaarden

 1. Boerderij Valkhoeve is eigendom van Bart en Henritha van Hoef (verhuurder), Valkseweg 177, 3771 SE Barneveld. Bereikbaar per mail op info@boerderij valkhoeve.nl en telefonisch op 06-58706278
 2. U kunt zowel per mail als telefonisch een reservering doen. De reservering is definitief, nadat de huurder door middel van betaling van de eerste termijn van de factuur akkoord is gegaan met de algemene voorwaarden.
 3. U ontvangt per mail uw reserveringsgegevens en de factuur. U wordt verzocht in twee termijnen van 50% te betalen: de eerste termijn binnen acht dagen na ontvangst van de factuur (deze betaling geldt als definitieve reservering). De tweede termijn zes weken voor de gereserveerde periode. Bij een aankomst minder dan zes weken voor de reservering dient de totale huurprijs per ommegaande op het moment van reserveren te worden betaald.
 4. Eventuele schade en/of verontreiniging dient bij vertrek te worden gemeld en direct te worden betaald. Wanneer de vakantiewoning beschadigd wordt achtergelaten mag de huurder de kosten hiervoor in rekening brengen bij de huurder of verrekenen met de borgsom (€100). Indien er geen gebreken zijn waargenomen, zal de borg binnen twee weken na uw vertrek worden teruggestort op het bij ons bekende rekeningnummer.
 5. Toeristenbelasting bedraagt €1,10 per persoon per nacht. Deze kosten staan vermeld op uw factuur.
 6. Bij annulering tussen de twee betaalmomenten vindt geen restitutie plaats van de eerste termijn, bij annulering na het tweede betaalmoment vindt geen restitutie plaats. In geval van annuleringen vanwege overlijden of andere ernstige omstandigheden worden er geen annuleringskosten in rekening gebracht.
 7. Het is niet mogelijk om de huurovereenkomst aan een derde over te dragen.
 8. Een huurweek duurt van vrijdagmiddag 15:00 uur tot de daaropvolgende vrijdagmorgen 10:00 uur. In de definitieve bevestigingsmail ontvangt u praktische instructies (sleutel, route, locatie). Bij het verlies van sleutels zullen kosten in rekening worden gebracht.
 9. Het gebruik van de vakantiewoning en alle bijbehorende faciliteiten is voor eigen risico van de huurder. Verhuurder is niet aansprakelijk voor verlies, diefstal, beschadiging en letsel door welke oorzaak dan ook.
 10. Verhuurder aanvaardt geen aansprakelijkheid voor onverwachte en overlastgevende activiteiten in de buurt van de vakantiewoning.
 11. De vakantiewoning wordt in goede en nette staat aan de huurder ter beschikking gesteld. De huurder dient de vakantiewoning zorgvuldig te behandelen en in nette staat achter te laten bij vertrek. Afval dient in de daartoe bestemde afvalcontainers te worden gedeponeerd.
 12. Controleer de woning direct na aankomst. Indien er zaken ontbreken of ernstig beschadigd zijn, dient u dit dezelfde dag te melden aan de verhuurder. Nadien bent u er zelf aansprakelijk voor en wordt e.e.a. tegen kostprijs verrekend.
 13. Handdoeken, washandjes, keuken- en theedoeken zijn in Boerderij Valkhoeve aanwezig en mag u gratis gebruiken. Wel moet alles bij vertrek weer schoongewassen in de kasten liggen.
 14. Het serviesgoed, de pannen en schalen moeten weer schoon in de kast staan. De kookplaat dient bij vertrek schoon te zijn.
 15. Huisdieren zijn helaas niet welkom in Boerderij Valkhoeve.
 16. Er mogen geen bezoekers in Boerderij Valkhoeve overnachten, tenzij dit met de verhuurder is afgestemd.
 17. U kunt bij Boerderij Valkhoeve voor de deur parkeren.
 18. In Boerderij Valkhoeve wordt niet gerookt.
 19. Het is niet toegestaan om te gourmetten in Boerderij Valkhoeve.
 20. In Boerderij Valkhoeve is geen televisie aanwezig. Gebruik van Wifi is mogelijk en gratis
 21. De zondag is onze rustdag. Wij vragen u deze dag te respecteren.